«Κλειστό» το ντέρμπι στην Αγγλία, απόδοση που προκαλεί στη Βερόνα

Το ντέρμπι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει την παράσταση από τη σημερινή μέρα. Απόδοση που ιντριγκάρει βρίσκουμε στην Ιταλία, ενώ στο μενού υπάρχουν αναμετρήσεις από Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία.

Όλες οι αθλητικες μεταδοσεις σημερα είναι εδώ!

  1. Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)

Η γηπεδούχος προέρχεται από σπουδαία νίκη στη μονομαχία του Λονδίνου με την Τσέλσι (4-2), αποτέλεσμα που προκάλεσε εντύπωση. Διέπρεψε επιθετικά και πλέον άφησε πίσω τις τρεις σερί ήττες και συνεχίζει να ελπίζει για την 4η θέση. Η Μάντσεστερ έχασε εύκολα 4-0 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και συνεχίζει κάτω από τη πρώτη τετράδα. Σημαντική η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Αμφότερες ενδέχεται να βγάλουν κόπωση από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους, αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα το σκορ, οπότε καταλήγουμε στο Under 2,5 (2.10).

 

  1. Βερόνα – Σαμπντόρια (21:45)

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία νίκη 2-1 στην έδρα της Αταλάντα και έδειξαν για ακόμη μία φορά πως φέτος είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλοι. Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο έως το φινάλε της σεζόν. Η Σαμπντόρια έχει μαζέψει 29 βαθμούς και απέχει 7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο στο συγκεκριμένο ζευγάρι και θα τα δώσει όλα για να φτάσει στην επικράτηση. Χωρίς φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα.

Αξίζει να την εμπιστευτούμε, αν και ξεφεύγει η απόδοση του διπλού (4.75).

To Top