Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0 : Νέα γκέλα για τους σπάταλους πρωταθλητές

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε εξακολουθεί να προβληματίζει αφού πέταξε στα σκουπίδια τις ευκαιρίες της και είδε την Κλερμόν να της αποσπά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία και να την υποχρεώνει σε ακόμα μια απώλεια.
Δεν λέει να… ορθοποδήσει η Παρί Σεν Ζερμέν που δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά της στη νέα της εποχής με τον Λουίς Ενρίκε. Οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να χτίσουν στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική και στα… καπάκια «κόλλησαν» στο 0-0 με την Κλερμόν εντός έδρας, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Έτσι, μετά από επτά αγωνιστικές μετρούν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Έτσι, αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής τής… γυρίσουν την πλάτη, η Παρί μπορεί να μείνει μέχρι και εκτός εξάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που, αναμενόμενα, έφτασαν πιο κοντά στο γκολ της νίκης, ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος. Στο 54′ μετά από καλή στιγμή της Κλερμόν, ο Ντεμπελέ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και έσπασε στον Μπαπέ, το σουτ του οποίου ωστόσο, σταμάτησε στο δοκάρι. Τη δεύτερη μεγάλη της ευκαιρία τη σπατάλησε ο Γκονσάλο Ράμος στο 83ο λεπτό, που είδε τον Ντιαό να λέει «όχι» στο τελείωμά του από καλή θέση μετά από συνδυασμό με τον Μπαπέ.

To Top