ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλεόπας: «Απαράδεκτο να ζητάνε χρήματα από τον Καρυπίδη για την παλιά ΠΑΕ»

Ο εκκαθαριστής της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεόπας, μίλησε για τις «αμαρτίες» της παλιάς ΠΑΕ και τα όσα αδίκως χρεώνονται στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το πως μπήκε εκκαθαριστής:

Έπρεπε τότε να μπει σε εκκαθάριση η ΠΑΕ Άρης. Δέχθηκα την προεδρία και μπήκα ως εκκαθαριστής. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Και με τον Γαλανό, και με τον Κάλας και με τον Καρυπίδη. Έχουμε βάλει το κεφάλι μας στη λαιμητόμο, έχουν δεσμεύσει περιουσιακά μας στοιχεία και έχουμε συνέχεια δικαστήρια για αυτά τα παλιά χρέη. Πως είναι δυνατόν να τα ζητάνε και από την παλιά και από τη νέα ΠΑΕ; Έχουν κλείσει τα πάντα εκτός από Ρύσιο. Μια φορά το έβγαλε το ΙΚΑ σε μία υψηλή τιμή, δεν το πήρε κανείς και από τότε τίποτα, περιμένουμε.

Για τον λόγο που εμπλέκεται η νέα ΠΑΕ με τα χρέη της παλιάς:

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και ανακατεύεται η νέα ΠΑΕ, πως αλλάζουν οι νόμοι από στιγμή σε στιγμή. Πως ζητάνε λεφτά από τον κ.Καρυπίδη για την παλιά ΠΑΕ. Ο κ.Καρυπίδης έχει βάλει πάρα πολλά λεφτά. Γύρω στα 5 εκατομμύρια. Είναι απαράδεκτο αυτό το οποίο συμβαίνει, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ήδη έχω τον προσωπικό μου νομικό σύμβουλο, τον κ.Χριστοφορίδη που είναι Αρειανός.

Για την πορεία του στον Άρη:

Είμαι μέλος του Άρη από το 1962, ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στον Άρη. Ασχολήθηκα περισσότερο όταν ήταν πρόεδρος ο μεγάλος Μενέλαος Χατζηγεωργίου.

Για τα όσα περνάει ο Καρυπίδης με τις «παλιές αμαρτίες»

Ξέρω τα προβλήματα που ο Καρυπίδης, με θυμώνει όλο αυτό που συμβαίνει. Αλλά ο Άρης υπήρχε και θα υπάρχει για πάντα, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθάνε.

Για το Κύπελλο:

Δεν ξέρω τι έγινε με την κλήρωση. Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι καλός αντίπαλος και ίσως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

To Top