ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλεώπας στο PRESSARIS: «Από τον Γαλανό πήρα μόνο 1.000 ευρώ, τα υπόλοιπα είναι στο Ταμείο Παρακαταθηκών»

Άλλη διάσταση στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη και του ΑΣ Άρης έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο Λάκης Κλεώπας με τοποθέτηση του στο PRESSARIS.

Αναλυτικά ο κ. Κλεωπας τόνισε: «Η εκκαθάριση ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου, με υπεύθυνο τον κ. Γαλανό. Η συμφωνία που είχαμε μαζί με τον κ. Σεμένη, ήταν να παίρνουμε 1000 ευρώ κάθε μήνα.

Από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η εκκαθάριση, ο κ. Γαλανός έδωσε μόνο σε μένα 1000 ευρώ. Μου έδωσε βέβαια μία προσωπική εγγύηση, ύψους 20 χιλιάδων ευρώ. Αυτό το ποσό, το κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το έκανε όμως στο όνομα του και μόνος αυτός μπορεί να τον σηκώσει και θα έχει δικαίωμα να το κάνει σε περίπου 2,5 μήνες.

Παρόλα αυτά, τον ευχαριστώ για αυτή την φιλική εξυπηρέτηση. Τα χρήματα βέβαια δεν τα πήρα ποτέ. Απλά θα τα… σηκώσει αυτός, όταν περάσει η προθεσμία», είπε ο κ. Κλεώπας, αναφερόμενος και στην συνεργασία του από τον περασμένο Ιανουάριο, με την πλευρά του Αλεξ Κάλας.
«Από τον Ιανουάριο και μετά, ο κ. Κάλας είναι απόλυτα συνεπής απέναντι μας. Μάλιστα, μας έχει καταβάλει χρήματα μέχρι και τον Αυγούστο, μαζί με τα οδοιπορικά μας».

Μπορεί η εκκαθάριση να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, προχωράει όμως κανονικά, κάτι που τόνισε και ο κ. Κλεώπας. «Η εκκαθάριση προχωράει κανονικά. Εχουμε υπογράψει τον ισολογισμό και μέχρι στιγμής μου έχουν έρθει προσωπικά τέσσερις κλήσεις για δικαστήριο από παλιούς υπαλλήλους της ΠΑΕ».

To Top