ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλεώπας: «Η εκκαθάριση προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς»

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας αναφέρθηκε στο θέμα της εκκαθάρισης, το οποίο προχωράει κανονικά όπως είπε και το ταχύτερο δυνατό θα έχει τελειώσει. Μίλησε και για την χθεσινή συνέλευση λέγοντας ότι το δίδυμο Ψηφίδης-Καρυπίδης είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον Άρη.

Όσα είπε Arena FM 89,4:

«Έχουν ξεκαθαριστεί τα πάντα και προχωράει με ταχύ ρυθμό η εκκαθάριση. Πρώτα ο θεός και το ταχύτερο δυνατό θα έχει τελειώσει. Από εκεί και πέρα θα δούμε και το θέμα του Ρυσίου. Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι την υπογραφή του «μνημονίου» αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε κανονικά».

Για την χθεσινή συνέλευση: «Για την το δίδυμο Ψιφίδης-Καριπίδης είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον Άρη. Στο τέλος καλύφθηκαν τόσο πολύ τα θέματα από τον κ.Ψιφίδη και τους υπεύθυνους των διαφόρων τμημάτων που δεν υπήρχαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους».

Για την ομάδα του Άρη: «Η ομάδα είναι τρομερή, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Ο Άρης θα βγεί με τα μπούνια στην Β’Εθνική και το μέλλον είναι μπροστά μας. Ο Καρυπίδης είναι εκπληκτικός άνθρωπος και πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσει όλα αυτά που λέει».

To Top