ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλεώπας: «Κινδυνεύουμε να χάσουμε το Ρύσιο»

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας, μίλησε αναφορικά με ένα πρόβλημα που υπάρχει στο Ρύσιο και εξέφρασε την ενόχληση του, καθώς όπως τόνισε , τον αγνοεί παραδειγματικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4

«Υπάρχει ένα πρόβλημα με το Ρύσιο αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με τον κ.Καρυπίδη και το κ.Ορφανίδη και ήρθα σε επικοινωνία προ 20 ημερών, αλλά η απαξίωση στο να μου απαντήσουν ή να βρεθούμε, με ενοχλεί πάρα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος μεγάλη ηλικίας και το κάνω για τον Άρη. Δεν μπορώ να μου λένε, θα σε πάρουμε σε πέντε λεπτά και δεν με παίρνουν ποτέ…

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και τον καταλαβαίνω τον κ.Καρυπίδη αλλά το θέμα αυτό μπορεί να λυθεί σε 10 λεπτά. Ούτε ο κ.Μαστρογιάννης σηκώνει το τηλέφωνο, δεν ξέρω τι γίνεται».

Αναφορικά με την εκκαθάριση: «Η εκκαθάριση πρέπει να τελειώσει. Δεν είμαι νομικός, αλλά όποιος διαβάσει τον νόμο  «4410» του 2016, θα καταλάβει τι γίνεται. Αν ανέβει κατηγορία δεν θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν δυστυχώς και άλλα παραθυράκια εκεί πέρα».

To Top