ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλεώπας στο PRESSARIS: “Ο Άρης προχωράει την εκκαθάριση, η ΕΕΑ πρέπει να καταλάβει τα εμπόδια… Άλλη αδικία δεν μπορεί να υπάρξει”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας, τοποθετήθηκε στο PRESSARIS, αναφορικά με το αυριανό ραντεβού με την Ε.Ε.Α. στην Αθήνα, εκεί όπου θα τεθεί επί τάπητος η πορεία της διαδικασίας της εκκαθάρισης.

“Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε στα μέλη της Επιτροπής να καταλάβουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και για τα οποία δεν ολοκληρώνουμε την εκκαθάριση. Η ΕΕΑ γνωρίζει όλα τα βήματα που έχουμε κάνει και τις δικαστικές αποφάσεις που βγήκαν για το θέμα του Ρυσίου. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία αίσθηση, ένα καλό κλίμα. Ελπίζουμε ότι αν χρειαστεί θα μπορούν να μας βοηθήσουν, ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάκης Κλεώπας.

Στη συνέχεια υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: “Ο Άρης προχωράει την εκκαθάριση. Κι αυτό είναι σημαντικό. Νομικά δεν έχω σπουδάσει, οικονομικά έχω σπουδάσει, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μας και στον κ. Μαστρογιάννη που ανέλαβε την εκκαθάριση και σε αυτούς του Άρη”.

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα ότι: “Δεν μπορεί ένας τεράστιος σύλλογος όπως ο Άρης να αντέξει άλλη αδικία, να μην το αφήσουν δηλαδή να αγωνιστεί εκεί που πρέπει, εκεί όπου κέρδισε με το σπαθί του στα γήπεδα την άνοδο”.

 

To Top