ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλεώπας: “Παραιτούμαστε μαζί με τον Σενέμη από την ΠΑΕ”

O πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε ότι παραιτείται από τη θέση του, ενώ κάτι αντίστοιχο θα κάνει και ο κ. Σενέμης.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Κλεώπα στο “Μετρόπολις”:

Για την παραίτησή του: «Ισχύει ότι θέλω να εγκαταλείψω την προσπάθεια. Θα το κάνω και εγώ και ο κ. Σενέμης, από τον οποίο έχω εξουσιοδότηση».

Για τους λόγους της παραίτησής του: «Αυτή τη στιγμή συντάσσω το κείμενο που θα στείλω. Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι ο Άρης. Συντάσσω την παραίτησή μου και του κ. Σενέμη. Δεν θέλω να έχει εμπόδια ο Άρης. Ανέλαβα την εκκαθάριση και της ΠΑΕ, ενώ υπήρξα πρόεδρος και ενδέχεται να έχω προβλήματα».

Για το αν είναι οριστική η παραίτησή του: «Στην ανακοίνωση που θα βγάλω θα αναφέρω όλα τα πράγματα.  Η παραίτησή μου είναι αμετάκλητη. Αναφέρω όλους τους λόγους για τους οποίους σκεφτήκαμε και το αποφασίσαμε αυτό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Άρης είναι πάνω από όλα. Είμαστε μαζί με τον κ. Σενέμη, συντάσσουμε την επιστολή, θα τη δώσουμε στον κ. Καρυπίδη και τον Άρη, αλλά και τις εφημερίδες. Ο Άρης θα είναι εκεί που αξίζει. Είναι από τα πέντε μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας».

Για το Ρύσιο: «Για το Ρύσιο, στις 20 Ιουλίου είναι το δικαστήριο. Ο πλειστηριασμός. Θα τα διαβάσετε όλα».

To Top