Κλεώπας στο PRESSARIS: “Αρειανοί από… κούνια όλη η οικογένεια μας! Τα πάντα για τον Άρη”

Ο Άρης θα βαδίσει στον δύσβατο δρόμο της εξυγίανσης με πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ τον Λάκη Κλεώπα, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο ένας από τους δυο εκκαθαριστές.

Ο έμπειρος παράγοντας και μέλος του Άρη από το 1962, μίλησε στο PRESSARIS για τον “Γολγοθά” του συλλόγου και την δική του παρουσία.

– Ποιο είναι το κίνητρό σας και βγαίνετε τώρα εσείς μπροστά;

“Θα πάρετε τις απαντήσεις σας αρκεί να δείτε την ιστορία, τόσο τη δική μου, όσο και όλη μας της οικογένειας. Από τον παππού μας, μέχρι και τα παιδιά μας”.

– Τι εννοείτε;

“Ο παππούς μου είναι ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, ο πρόεδρος του Άρη που πήραμε το πρωτάθλημα το 1932. Προσωπικά είμαι μέλος του συλλόγου από το 1962. Αθεράπευτα… Αρειανός είναι ο αδελφός ο Γιώργος, ο γιος του ο Απόστολος, η κόρη μου η Λουκία…”

– Αρειανοί από… κούνια δηλαδή όλη η οικογένεια;

“Ακριβώς! Δεν χωράει αμφισβήτηση. Είμαστε μια οικογένεια που ανήκει στον Άρη και θεωρεί τον Άρη οικογένεια του… Θέλετε κι άλλα; “.

– Η ΠΑΕ Άρης περνάει σε εκκαθάριση. Θα είστε ένας από τους εκκαθαριστές;

“Για τον Άρη ναι! Γιατί όχι; Για τον ιστορικό μας σύλλογο θα δεχόμουν τα πάντα. Υπάρχουν πολλά νομικά θέματα, αλλά έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους νομικούς μας. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος”.

– Σας φοβίζει κάτι;

“Σας είπα ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους νομικούς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε μαζί, ώστε ο Άρης να βρει το μεγαλείο του. Μου ζήτησαν βοήθεια και τους την έδωσα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ ή να σκέφτομαι τους φόβους και τις ανησυχίες…”

– Σας πικραίνει κάτι;

“Η κατάσταση που βρέθηκε ο Άρης. Δεν θα έπρεπε είναι εδώ. Στην κακή διαχείριση οφείλονται όλα, δυστυχώς. Δεν εννοώ ότι έκλεψαν κάποιοι λεφτά, αλλά στη διαχείριση θα πρέπει να υπάρχει προσοχή παντού, να μετράει ο σύλλογος  το κάθε ευρώ!”

– Σε τι πιστεύετε;

“Στην ενότητα. Ένα πράγμα πιστεύω, ότι ο Άρης θα επιστρέψει δυνατός και αυτό θέλω, γι αυτό θα παλέψω. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί άλλη λύση δεν υπήρχε, πλην της εκκαθάρισης… Αρκεί να διδαχθούμε από τα λάθη μας. Όλοι, από τον πιο μικρό, μέχρι το γηραιότερο”.

To Top