Κλεώπας στο PRESSARIS για Πύρρο και ΠΑΕ: “Πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Άρη- Τι γίνεται με την εκκαθάριση”

Η παρουσία του Πύρρου Δήμα στο “Κλ. Βικελίδης” στο χθεσινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν μία τρανταχτή απόδειξη στο ότι ο Άρης δεν έπαψε να θεωρείται μεγάλη ομάδα και καταφέρνει ακόμα και σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.

Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, ήταν προσκεκλημένος του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάκη Κλεώπα, με τον οποίο παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι από σουίτα του “Κλ. Βικελίδης”, ενώ είχαν και κατιδίαν συζήτηση με τους Γιώργο Γαλανό και Παναγιώτη Ζουμπουρίδη.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον Λάκη Κλεώπα, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση για τον φίλο του Πύρρο Δήμα, είχε να πει: “Είχαμε μία συνάντηση με θέμα συζήτησης την άρση βαρών. Του ζήτησα να έρθει μαζί μου στο γήπεδο και δέχθηκε με μεγάλη χαρά. Έπρεπε να δείτε πως πανηγύρισε το γκολ του Άρη. Ηταν κατενθουσιασμένος. Το πανηγύρισε πιο έξαλλα από όλους μας. Παρότι ΠΑΟΚτσής, θέλει το καλύτερο για τον Άρη. Μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα του είναι Θεσσαλονικιά και φανατική Αρειανού!”.

Για το πως είδε ο ίδιος τον χθεσινό Άρη: “Εχουμε κάποια προβλήματα. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο κ. Γαλανός θα κάνει ότι καλύτερο τον Ιανουάριο και η ομάδα θα καθαρίσει σύντομα την υπόθεση άνοδος. Είμαι πεποισμένος ότι θα καταφέρει”.

Αναφορικά με την διαδικασία της εκκαθάρισης, επεσήμανε: “Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει το πρώτο βήμα. Αυτό που περιμένω είναι τους δικηγόρους. Πρέπει να οριστούν ορκωτοί λογιστές και να ελέγξουν τα οικονομικά της ΠΑΕ. Νομίζω ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε την διαδικασία της εκκαθάρισης”.

To Top