Κλεώπας στο PRESSARIS: “Μπήκε το νερό στ΄ αυλάκι, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την εκκαθάριση”

Στην τελική ευθεία έχει μπει η εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης, μετά τη γενική συνέλευση μετόχων στην οποία υπερψηφίστηκε η λύση της εταιρίας με ποσοστό 68,07%

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και ενός εκ των δύο εκκαθαριστών, Λάκη Κλεώπα, που τόνισε ότι οι διαδικασίες της εκκαθάρισης έχουν μπει σε μία σταθερή βάση, ενώ χαρακτηρίζει πολύ σημαντική την συμβολή του Γιώργου Γαλανού. 

“Εγινε η Γενική συνέλευση. Μπαίνουν όλα σε μία σειρά. Υπήρχαν άνθρωποι που έδωσαν χρήματα και πολλοί ακόμα και την περιουσία τους στον Άρη, οπότε είναι λογικό να υπάρχει συγκινησιακή φόρτιση” είπε αρχικά για να συμπληρώσει: “Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τελειώσει η εκκαθάριση το δυνατόν γρηγορότερα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα”.

Για την συμβολή των δικηγόρων στην διαδικασία αλλά και τον Γιώργο Γαλανό, τόνισε: “Στόχος να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση το συντομότερο, αλλά μπορεί να πάει μετά το καλοκαίρι, όλα θα πάνε καλά. Ο Γαλανός έχει προσφέρει πολλά πράγματα και πιστεύω πως θα προσφέρει περισσότερα μελλοντικά. Και ο ίδιος θέλει να τελειώνουμε με την εκκαθάριση”.

Καταλήγοντας τόνισε: “Μπήκε το νερό στο αυλάκι. Ολα έγιναν υπό πίεση, μην ξεχνάτε ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, λίγες μέρες πριν δεν γνωρίζαμε τι θα κάνουμε…”.

To Top