ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλεώπας: «Τέλη Ιουλίου θα έχει τελειώσει η εκκαθάριση!»

Ο Λάκης Κλεώπας μίλησε για την εξέλιξη που υπήρξε με το προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, ενώ αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της εκκαθάρισης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την τιμή του προπονητικού κέντρου: «Βγήκε σήμερα η απόφαση για το 1.200.000 ευρώ. Αμέσως ο Άρης αντέδρασε και προχώρησε δικαστικά για να εγκριθεί η εκποίηση. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Περιμένουμε την απόφαση για να μπει το Ρύσιο σε πλήρη εκποίηση. Αυτό θα γίνει σε περίπου τρεις μήνες. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και φαντάζομαι ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, γιατί έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Για το πότε θα έχει τελειώσει η εκκαθάριση: «Οι δικηγόροι του Άρη έκαναν το καλύτερο δυνατό. Δεν έχω σπουδάσει νομικά, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους δικηγόρους που ασχολούνται με το θέμα του Άρη. Τέλη Ιουλίου θα έχει τελειώσει η εκκαθάριση. Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα η ελληνική δικαιοσύνη θα πάρει τις αποφάσεις της. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό που λέω».

Για την καθυστέρηση που έχει υπάρξει σχετικά με την εκκαθάριση: «Τα πράγματα πιστεύω και ελπίζω και εύχομαι να γίνουν, όπως πρέπει για τον Άρη. Αυτή η ιστορία της καθυστέρησης οφείλεται σε ένα άτομο. Δεν θέλω να το κατονομάσω αυτό το άτομο. Κάνουμε μια προσπάθεια, πρέπει ο Άρης να φτάσει εκεί που του αξίζει και ανήκει. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τεθεί σε εκποίηση το Ρύσιο. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μας και κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατόν. Εμπιστευόμαστε τους κ.κ. Μαστρογιάννη, Γρόλλιο. Κάνω τον σταυρό μου και παρακαλώ, γιατί αυτό που μ΄ ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο Άρης και ο λαός του. Κάθομαι στο γήπεδο και βλέπω τα παιδιά να φωνάζουν για το καλό του Άρη».

To Top