ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Κληρώνει” για Ταυλαρίδη, κρίσιμη μέρα για την ελευθερία του και τον Άρη

Κρίσιμη μέρα για το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη, το οποίο επανήλθε  στο προσκήνιο για τον Άρη το τελευταίο 48ωρο, όσο οι άλλες εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών για τον 36χρονο αμυντικό, με τον οποίο υπήρχε μια πρώτη συμφωνία των κιτρινόμαυρων πριν αρκετές μέρες (δεν είναι τυχαίο ότι είχε αποχαιρετήσει προφορικά τους συμπαίκτες του, «ανακοινώνοντας» τους, ότι θα συνεχίσει στον Άρη), αλλά η συνέχεια εξελίχθηκε σε… θρίλερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν άναψε το πράσινο φως για την αποδέσμευσή του, ενώ και ο Νίκος Αναστόπουλος αναζήτησε άλλες λύσεις, λόγω της πίεσης του χρόνου.

Αυτή την στιγμή πάντως, οι κιτρινόμαυροι έχουν εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την συνεργασία και το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Σήμερα οι κιτρινόμαυροι περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και να δοθεί τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ.

To Top