ΑΠΟΨΕΙΣ

Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου… Αυτή ήταν η μεγαλύτερη “ήττα”

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα προκάλεσε την πικρία, αλλά και την οργή του κόσμου του Άρη… Ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια, στο κάδρο των αποδοκιμασιών μπήκε ο Θοδωρής Καρυπίδης, ενώ τα εξ αμάξης άκουσε και ο τεχνικός διευθυντής Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τέτοιου είδους εμφανίσεις, τόσο χαμηλές πτήσεις της ομάδας, όταν η ίδια είχε ανεβάσει τον πήχη, αποτέλεσαν τις σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι της πικρίας, του προβληματισμού, της αγωνίας.

Εκείνο που προβληματίζει τους φιλάθλους είναι ότι η ομάδα (σε σχέση με το αρχικό γεμάτο υποσχέσεις ξεκίνημα) έχει “καθίσει” αγωνιστικά και δημιουργεί ανησυχίες με την εικόνα της.

Ο Άρης δεν έχασε απλά από τον Παναιτωλικό για πρώτη φορά εντός έδρας στην ιστορία του. Δεν γνώρισε απλά μια ήττα που τον κρατάει στη μέση της βαθμολογίας, ενώ θα μπορούσε να είχε αναρριχηθεί σημαντικά στην πρώτη πεντάδα με θέα την Ευρώπη. Δεν ήταν μια ήττα που εκ των πραγμάτων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η μεγαλύτερη “ήττα” του Άρη ήταν ότι ράγισε το γυαλί. Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ομάδα, αλλά και τον ίδιο τον επικεφαλής της τον Θοδωρή Καρυπίδη. Ο τελευταίος με την άνοδο του Άρη και τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι, βάζοντας το χέρι στην τσέπη για την δημιουργία μια ισχυρής ομάδας που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και τα έργα που έγιναν σε Χαριλάου και Νέο Ρύσιο γέμισε την καρδάρα… Γέμισε με υποσχέσεις και προσδοκίες έναν πληγωμένο κόσμο, όπως είναι αυτός του Άρη. Έδωσε όνειρα και προοπτική. Ο κόσμος πίστεψε σε αυτόν και στις προθέσεις του, γεμίζοντας το γήπεδο, στηρίζοντας την ομα΄δα.

Τα τελευταία αποτελέσματα, σε συνδυασμό με μια σειρά ενεργειών σε όλα τα επίπεδα, από τα γραφεία μέχρι το χορτάρι, είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί μια… κλωτσιά σε αυτήν την γεμάτη καρδάρα… Να χυθεί το “γάλα” που με τόσο κόπο και προσπάθεια συγκεντρώθηκε. Έγιναν βήματα πίσω…

Στο χέρι του Καρυπίδη, των στενών συνεργατών του, του Διαμαντόπουλου, του Παντελίδη και των παικτών είναι να ξαναγεμίσει. Με την αλλαγή συμπεριφορών, καταστάσεων, πράξεων. Οι νίκες, οι καλές εμφανίσεις είναι το “φάρμακο” για να επουλωθούν οι πληγές. Για να ξαναχτιστούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης, για να προχωρήσει ενωμένα η ομάδα.

Χρόνος δεν υπάρχει… Κι αν δανειστούμε μια ατάκα του προπονητή του Άρη: είναι η ώρα να βγουν μπροστά οι άνδρες!

ΥΓ: Λανθασμένη 100% η (ανθρώπινη) αντίδραση του Καρυπίδη, την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο. Ο κόσμος μπορεί να φωνάζει, να ξεσπάει. Μοιραία να εκφράζει αυτό που ειπώθηκε στον επικεφαλής της ΠΑΕ, ότι “ο Άρης δεν είναι Βέροια…”. Από την άλλη όμως, ο πρόεδρος του Άρη πρέπει να στέκεται στο ύψος του και να αντιδράει ανάλογα με την θέση, αλλά και με την αξιοπρέπεια που επιβάλλουν η προσπάθεια και οι κόποι του. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο…

ΥΓ1: Πρόκριση στο κύπελλο και νίκη στην Ξάνθη, τα στοιχειώδη αντανακλαστικά… ζωής που πρέπει να δείξει ο Άρης. Χωρίς άλλα λόγια.

 

 

To Top