ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κλονισμένοι στην Στρασμπούρ: “Θα χρειαστεί ένα θαύμα” – Τι αναφέρει ο γαλλικός Τύπος για την κυριαρχία του Άρη

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Στρασμπούρ δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία, ούτε στρογγυλοποίηση της χθεσινής ήττας. Οι Γάλλοι μιλούν για πλήρη κυριαρχία του Άρη και πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός είναι και ο τίτλος στο κείμενο που αφορά τον αγώνα χθες στο Παλέ. “Θα χρειαστεί ένα θαύμα”, γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της Στρασμπούρ και στην εισαγωγή του κειμένου τονίζεται: “Πλήρως κυριαρχημένη από τον Άρη (71-52) η Στρασμπούρ μείωσε πολύ σοβαρά τις πιθανότητές της για να προκριθεί στους “16” μετά τον πρώτο αγώνα στην Ελλάδα. Πέρα από τους αριθμούς, καταστροφικό ήταν η απουσία αντίδρασης και η έλλειψη περηφάνιας για τους παίκτες του Κολέ”.

Και η γαλλική L’Equipe στο άρθρο της αναφέρει πως “είναι σαφές ότι η Στρασμπούρ κυριαρχήθηκε από τον Άρη και έχει μεγάλο πρόβλημα για να περάσει τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Η εφημερίδα Dernier Nouvelles D’ Alsace, του Στρασβούργου είχε και απεσταλμένο στο Αλεξάνδρειο. Ο Ρεγκίς Σναϊντέρ έβαλε τίτλο στο άρθρο του “Ελλάς, τρεις φορές Ελλάς” και ξεκίνησε γράφοντας πως “απελπιστικά πολύ σοφτ σαν ομάδα, οι Έλληνες μαγείρεψαν την Στρασμπούρ με την σάλτσα τους…”.

To Top