Κλοπή με πυροβολισμούς στο σπίτι του Δώνη με όμηρο τον πεθερό του!

Στο στόχαστρό ληστών μπήκε το σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά, μάλιστα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των κακοποιών αλλά και της αστυνομίας με πυροβολισμούς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήραν όμηρο τον πεθερό του προπονητή του ΠΑΟΚ!

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε το σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά, μάλιστα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των κακοποιών αλλά και της αστυνομίας. Οι κλέφτες είχαν μπει στο διαμέρισμα και με την απειλή όπλων ζήτησαν χρήματα. Στη συνέχεια κλείδωσαν στην τουαλέτα τον πεθερό του Δώνη και τη σύζυγό του. Το πρωϊ δύο αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης κάνοντας έρευνες στην Κηφισιά εντόπισαν τους δύο κλέφτες να βγαίνουν από το σπίτι, έχοντας όμηρο τον πεθερό του Δώνη!  Προκλήθηκε συμπλοκή και έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και ένας εκ των δραστών . Στη συνέχεια άρχισε η καταδίωξη τους, η οποία και συνεχίζεται. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον πεθερό του Δώνη μερικά μέτρα πιο μακριά στο ρέμα του Κοκκιναρά!

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία αστυνομικό και τον μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών

Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πέσει θύμα κλοπής και τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στα βόρεια προάστια τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου. Όμως, εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά καθώς σε διάστημα λίγων ημερών υπήρξε και νέα διάρρηξη.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στην περιοχή του Κοκκιναρά, ενώ επιχειρεί από αέρος και ελικόπτερο.

Οι διαρρήκτες τότε πήραν το λάπτοπ του Γιώργου Δώνη στο οποίο είχε μέσα όλα τα στοιχεία της ομάδας του Ατρομήτου, πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας ενώ πήραν και τα δεύτερα κελιδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας.

To Top