Κλοπ: «Άγρια και αδίστακτα τα χτυπήματα του Ράμος»

Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για σειρά φιλικών, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τα μαρκαρίσματα του Σέρχιο Ράμος σε Σαλάχ και Κάριους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του Ισπανού αμυντικού: «Είδα τα χτυπήματά του ξανά. Αν τα ξαναδεί κανείς και δεν είναι οπαδός της Ρεάλ, θα καταλάβει ότι ήταν άγρια και αδίστακτα. Είναι μια εμπειρία που δεν θέλουμε να έχουμε ξανά. Και που δεν θα κάνουμε εμείς. Δεν ξέρω βέβαια αν θα την αντιμετωπίσουμε ξανά.

Να δούμε δηλαδή κάποιον να ρίχνει αγκωνιά στον τερματοφύλακά μας ή να ξαπλώνει σαν παλαιστής τον επιθετικό μας και μετά να κερδίζει το ματς. Αυτό ήταν το στόρι του τελικού. Και ο Ράμος είπε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Σαν άνθρωπος δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις του. Έκανε σαν να μην έγινε κάτι. Έγινε όμως!», είπε αρχικά ο Κλοπ και συνέχισε:

«Αν βάλεις όλα τα περιστατικά του Ράμος μαζί, θα δεις κι άλλα. Πριν τον τελικό κόντρα στην Γιουβέντους, ήταν υπεύθυνος για την κόκκινη του Κουαρδάδο. Ίσα που τον άγγιξε και έκανε μεγάλο θέατρο. Κανείς δε μίλησε όμως γι’ αυτό μετά. Ο διαιτητής έπρεπε να πάρει πάνω του το παιχνίδι εκείνο. Δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε, αλλά πλέον δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι».

Στην συνέχεια ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι στην Λίβερπουλ έχουν ασχοληθεί περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε με τον αμυντικό της Ρεάλ. Η απάντησή του; «Κάποιοι λένε ότι δεν ξέρω να χάνω, ότι γκρινιάζω και ότι είμαι αδύναμος χαρακτήρας. Δεν είναι αλήθεια. Δέχομαι την κατάσταση. Δεν είναι ότι σηκώνομαι το πρωί και σκέφτομαι τον Ράμος».

To Top