Κλοπ: «Έμαθα την ήττα της Σίτι από τον οδηγό μου!»

Πεπεισμένος ότι η Λίβερπουλ πρέπει να κερδίσει όλα τα όλα τα παιχνίδια της, εάν θέλει να στεφθεί φέτος πρωταθλήτρια Αγγλίας, είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι» υποδέχονται αύριο τη Λιντς, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική, και με νίκη θα πλησιάσουν σε απόσταση τριών βαθμών τους «πολίτες», οι οποίοι ηττήθηκαν το Σάββατο 3-2 εντός έδρας από την Τότεναμ, την ώρα που η Λίβερπουλ κατέβαλε την αντίσταση της Νόριτς με 3-1.

Μάλιστα για την ήττα της Σίτι ενημερώθηκε από τον οδηγό του, όπως αποκάλυψε!

«Ήμουν καθ’ οδόν για το σπίτι, όταν η Τότεναμ προηγείτο με 2-1. Στη συνέχεια δεν παρακολούθησα την εξέλιξη του σκορ, γιατί ήμουν σίγουρος ότι η Σίτι θα ισοφάριζε. Στη συνέχεια βγήκαμε έξω και ο οδηγός μου είπε με ενθουσιασμό ότι το σκορ ήταν 3-2, με το οποίο υπέθεσα ότι προηγείτο η Σίτι. Εξεπλάγην πολύ», δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «ρεντς» και συνέχισε:

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας. Περιμένουμε ότι αυτοί θα κερδίσουν όλα τα δικά τους. Φυσικά, εάν η διαφορά ήταν 12 ή 15 βαθμοί, θα ήταν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Έχουμε τόσους πολλούς αγώνες να παίξουμε. Εάν τα κερδίσουμε όλα, τότε είναι μάχη για τον τίτλο. Εάν όχι, τότε ίσως δεν είναι. Κατανοώ 100% ότι ο κόσμος ενθουσιάζεται επειδή αυτοί (η Σίτι) δεν είναι πια εντελώς απρόσιτοι».

To Top