Κλοπ: «Ήμασταν απαράδεκτοι στα πρώτα λεπτά, δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Η Λίβερπουλ γνώρισε μία ακόμα βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουλβς, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εκφράζει ανοιχτά τα παράπονα που έχει από τους ποδοσφαιριστές του, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ήταν απαράδεκτη, προσθέτοντας πως αδυνατεί να βρει εξήγηση για τους λόγους που συνέβη αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ:

«Το να δεχόμαστε γκολ στα πρώτα λεπτά ενός αγώνα δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς, αλλά ο τρόπος που τα δεχθήκαμε σήμερα δεν είναι αποδεκτός. Αν δεις συνολικά το παιχνίδι, σε πολλές περιόδους του ήμασταν φανταστικοί, αλλά δεν σκοράραμε. Το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε δεν το μετράω, διότι ήρθε από την πρώτη φορά που η Γουλβς πέρασε τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο».

«Το ξεκίνημά μας στο ματς ήταν απαράδεκτο. Τιμωρούμε τους εαυτούς μας όταν δίνουμε τόσο εύκολα την μπάλα. Ήμασταν παθητικοί και στα δύο γκολ. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και ενεργοί, αλλά ήμασταν συμπαγείς και παθητικοί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε τέτοια λάθη, αλλά τα κάνουμε όπως και να έχει. Δεν είναι επιτρεπτό να παρουσιάζεσαι έτσι στα πρώτα λεπτά. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Στέκομαι εδώ και δεν έχω να σας δώσω κάποια εξήγηση για αυτά τα πρώτα 15 μας λεπτά, με συγχωρείτε».

To Top