Κλοπ: «Αιφνιδιάστηκα που ήθελε να φύγει ο Χέντερσον – Έχει δυναμώσει η μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ»

Δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται για τη Λίβερπουλ παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ από τη Σιγκαπούρη, όπου βρίσκονται οι “κόκκινοι”.

Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε να αιφνιδιάζεται με τη φυγή του Τζόρνταν Χέντερσον για την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ. Από την άλλη, έδειξε ενθουσιασμένος με την απόκτηση των Μακ Άλιστερ και Σομποζλάι, ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεσαία γραμμή.

«Εάν αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα τον Χέντερσον να λέει πως επιθυμεί να φύγει; Φυσικά. Είχαμε μία όμορφη σχέση για οκτώ χρόνια. Ήξερε την κατάσταση και πως θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά αν ήθελε να φύγει δεν θα του πετούσαμε βράχους και πέτρες για να τον σταματήσουμε. Ο Τζόρνταν θα μας λείψει και εμείς θα του λείψουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και θα το κάνουμε, είναι ξεκάθαρο.

Είναι απολύτως σημαντικό να δυναμώσουμε τη μεσαία γραμμή μας. Αρχικά ο κόσμος θέλει αλλαγές, έπειτα ανησυχούν όλοι για τις αλλαγές. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

To Top