Κλοπ: “Ας βγούμε στο γήπεδο με θετική διάθεση και 10.000 τρελούς στο πλευρό μας”

Την πόρτα για το Champions League πρέπει να περάσει η Λίβερπουλ και για να το κάνει αυτό καλείται να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας. Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και στο γεγονός ότι περιμένει να τους δει στον αγώνα.

“Έχω συνηθίσει στην πίεση και στο στρες μέχρι την τελευταία ημέρα. Δεν θυμάμαι κάποια σεζόν που να μην κρίθηκαν τα πάντα στο φινάλε. Έπρεπε να παλέψουμε όλες τις χρονιές μέχρι την τελευταία ημέρα. Τα πάντα όμως μπορούν να συμβούν την Κυριακή και δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιος το τέλειο παιχνίδι.

Θα πρέπει να παλέψουμε, σέβομαι την Κρίσταλ Πάλας και ξέρουμε ότι θα θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η πόρτα του Champions League άνοιξε λιγάκι για εμάς αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτήν”, δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και στη συνέχεια σχολίασε την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο του “Άνφιλντ”:

“Τίποτα ήταν το ίδιο. Χρειαζόταν να το συνηθίσουμε αλλά δεν ήταν εύκολο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, από την πρώτη ημέρα της ζωής μου και οι οπαδοί κάνουν τη διαφορά, χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Ας βγούμε έξω στο γήπεδο με ό,τι έχουμε συν 10.000 τρελούς ανθρώπους με θετική διάθεση στο γήπεδο. Η χρονιά που πέρασε ήταν έντονη για τον καθένα από εμάς, για ολόκληρο τον κόσμο”.

To Top