Κλοπ: «Για αυτό δεν φοράω ποτέ σακάκι στον πάγκο»

Με φόρμα, ζακέτα και καπέλο εμφανίζεται, στη διάρκεια των αγώνων, ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν σκοπεύει να φορέσει σακάκι, διότι, όπως σημειώνει, θέλει να αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του.

Μιλώντας για τις στυλιστικές του επιλογές, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε: «Ξέρω πως πολλές φορές δεν είναι τόσο cool γιατί κάνουμε μια δουλειά που εκθέτει την εμφάνισή μας και έχουμε δημόσια εικόνα, αλλά η μοναδική φορά που σκέφτηκα να το αλλάξω αυτό, ήταν στην Ντόρτμουντ. Έβαλα μπλουζάκι και τζιν αλλά και πάλι δεν αισθανόμουν άνετα. Πιστεύω ότι ο πιο καλοντυμένος προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα γιατί έχει casual style και το στηρίζει. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στη δουλειά σου ως προπονητής. Αν θέλεις να έχεις τέλεια εικόνα προς τον κόσμο, τότε ας το κάνεις. Ίσως απλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένος γι’ αυτό το πράγμα.

Είναι πιο σημαντικό να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό γιατί όποιος και να είναι το πρότυπό σου, απ’ όποιον κι αν έχεις επηρεαστεί, δεν μπορείς να κάνεις ακριβώς τα ίδια. Το ντύσιμο είναι απλά ένα κομμάτι του εαυτού μας. Βάλε ό,τι σου αρέσει και ό,τι θέλεις, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό. Μπορείς να πάρεις τρόπαιο είτε φοράς φόρμα, είτε σακάκι. Αρκεί να είσαι άνετος με τον εαυτό σου».

To Top