ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλοπ για Γκουαρντιόλα: «Ίσως ήρθε στο Άνφιλντ για να δει καλό ποδόσφαιρο»

Δεν έχει καμία σχέση η στάση του Γιούργκεν Κλοπ με αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ανφιλντ».

Ο Καταλανός προπονητής παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου των «κόκκινων» το παιχνίδι τους με τη Στόουκ, όπου επικράτησαν 4-1.

Ο Γερμανός τεχνικός, ωστόσο, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την… επίσκεψη του Ισπανού κόουτς, τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο κι ούτε πρόκειται να κάνει, ενώ αστειευόμενος σχολίασε πως «ίσως θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά: «Τους σέβομαι πολύ, αλλά δεν έχω βρεθεί στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν ή την περυσινή για να δω παιχνίδια», σημείωσε αρχικά ο Γιούργκεν Κλοπ και έπειτα είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στις εξέδρες του «Άνφιλντ»: «Ίσως θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο».

«Ήδη περιμένουμε το ματς (με τη Σίτι). Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά το περιμένουμε με ανυπομονησία. Τα καλύτερα νέα είναι ότι παίζουμε στο Άνφιλντ. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, δεν είμαστε τόσο κακοί. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

To Top