Κλοπ για μεταγραφές: “Γίναμε πρωταθλητές σε μια σεζόν που δεν πήραμε κανέναν”

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ μετά το 9-0 από τη Λίβερπουλ, εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι η διοίκηση μίας ομάδας να στηρίζει τους προπονητές και παράλληλα αναφέρθηκε στις μεταγραφές.

Ο Σκοτ Πάρκερ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ μετά την βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ με 9-0. Από τη μεριά του ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Νιούκαστλ σχολίασε το περιστατικό, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν στη διοίκηση “σωστοί” άνθρωποι”.

“Όταν άκουσα τα νέα για τον Σκοτ Πάρκερ, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να έχουμε τους σωστούς ιδιοκτήτες στην ομάδα.

Κάποιοι σύλλογοι ανήκουν σε χώρες, αλλά άλλοι έχουν δομή όπως εμείς και η Άρσεναλ. Μετά από τρεις ομάδες που ανέβηκαν, η Νότιγχαμ ξοδεύει, η Φούλαμ επίσης και δεν μπορώ να θυμηθώ ότι η Μπόρνμουθ έκανε πολλά, κάτι που είναι δύσκολο για έναν προπονητή. Νιώθω τον Σκοτ”.

Παράλληλα, ο Γερμανός κόουτς αναφέρθηκε στις μεταγραφές, εξηγώντας πως δεν είναι τόσο σημαντικές όσο νομίζουν όλοι, προκειμένου μία ομάδα να επιτύχει.

“Η απόκτηση παικτών δεν έχει ποτέ νόημα αν δεν είναι οι σωστοί, γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν είναι ότι προσέχω να μην ξοδέψω, μας λένε τι είναι δυνατό και τι όχι. Σε αυτό το εύρος προσπαθούμε να δουλέψουμε.

Γίναμε πρωταθλητές σε μια σεζόν που δεν πήραμε κανέναν. Έχουμε και μια υπάρχουσα ομάδα. Όλοι οι παίκτες που έχουμε εδώ θέλουμε να είναι εδώ. Θέλω να βελτιώσω τον σύλλογο, την ομάδα και να είμαι επιτυχημένος”.

To Top