Κλοπ για τα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουμε το Άνφιλντ και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό»

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες για τη φάση των «16» του Champions League, σε μια επανάληψη του μεγάλου τελικού της περσινής διοργάνωσης, που διεξήχθη στο Παρίσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το επερχόμενο συναπάντημα της ομάδας του με τη «βασίλισσα», αναφέροντας πως περιμένει με ανυπομονησία τα δύο παιχνίδια και τονίζοντας πως η Λίβερπουλ θα έχει ξανά για μεγαλύτερο όπλο της την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην αναμέτρηση του «Άνφιλντ»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ μετά την κλήρωση:
«Αυτό είναι το Champions League! Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και σου δημιουργεί ενθουσιασμό. Αντιμετωπίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικούς, αλλά δεν την έχουμε βρει απέναντι μας σε διπλά παιχνίδια, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία. Η Ρεάλ έχει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Champions League. Αλλά και οι δικές μας εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια δεν ήταν άσχημες. Άλλωστε, εμείς έχουμε και το Άνφιλντ. Όλοι ξέρουν τι πάει να πει αυτό».
«Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Μπορεί να μένουν ακόμα αρκετοί μήνες, αλλά όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί στα δύο αυτά παιχνίδια. Έχουμε καιρό μέχρι τότε, αλλά αυτή η κλήρωση μας δίνει κάτι για να περιμένουμε με ανυπομονησία».

To Top