Κλοπ: «Εάν η Νάπολι συνεχίσει έτσι, θα φτάσει τελικό»

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι «η Νάπολι έχει την καλύτερη φόρμα στην Ευρώπη», κάτι που όπως είπε, δεν επιτρέπει στη Λίβερπουλ «να κάνει εκτεταμένες αλλαγές στην ενδεκάδα της».
Η Νάπολι θα επιδιώξει αύριο, όταν επισκεφτεί το «Άνφιλντ» για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στην 6η-και τελευταία- αγωνιστική του Champions League, να πετύχει το «6 στα 6» και να γίνει η πρώτη ιταλική ομάδα που θα το καταφέρει μετά τη Μίλαν της αγωνιστικής περιόδου 1992/93.

Οι «κόκκινοι»-από τη μεριά τους- θα πρέπει να επικρατήσουν με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά, για να κλέψουν την πρώτη θέση από τους Ναπολιτάνους,

«Πρέπει να δούμε ποιος θα είναι διαθέσιμος, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε, αλλά η Νάπολι έχει την καλύτερη φόρμα στην Ευρώπη και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Ναι, αν συνεχίσει η Νάπολι να παίζει έτσι, μπορεί να πάει στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι χρειαζόμαστε τέσσερα γκολ για να πάμε στην πρώτη θέση. Εκδίκηση; Όχι, αποκτήσαμε κίνητρο μετά το ματς στη Νάπολη, στη φάση των ομίλων είναι σημαντικό να περάσεις στην επόμενη φάση και το κάναμε», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

«Το μαχητικό πνεύμα δεν είναι το πρόβλημά μας. Αυτή η ομάδα από αυτή την άποψη δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Αλλά ξαφνικά μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν προσπαθείς αρκετά. Αυτή είναι η ζωή που ζούμε. Είναι φυσιολογικό», συμπλήρωσε

«Αντέγραψαν το στυλ μας; Όχι, ο προπονητής τους Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Με αυτή την εμπειρία και μερικές πολύ καλές μεταγραφές δημιούργησαν μια ομάδα που λειτουργεί σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο».

To Top