ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλοπ: “Είμαι αισιόδοξος, χωρίς… ναρκωτικά”

H Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής (14/05), με στόχο να παραμείνει στην πρώτη τριάδα της Premier League και κατ’ επέκταση σε “τροχιά” Champions League.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο προπονητής των “κόκκινων”, Γιούργκεν Κλοπ; Σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίζει πως υπάρχει πίεση, όμως είναι αισιόδοξος, αν και… δεν βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

“Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως και τα τελευταία. Η πίεση έρχεται, το γνωρίζουμε. Βασικά, είμαι αισιόδοξος. Χωρίς ναρκωτικά. Δεν θα έπρεπε να είναι έκπληξη το ότι δεν χρησιμοποιώ τέτοια πράγματα”, είπε ο Γερμανός τεχνικός, λίγο απότομα ομολογουμένως.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πως θα κινηθεί η ομάδα του στη θερινή μεταγραφική περίοδο, η ατάκα του ήταν ακόμη πιο απολαυστική: “Το να πάμε στο Champions League θα έχει επιρροή στα μεταγραφικά σχέδιά μας. Μήπως θα έπρεπε να πω στα παιδιά ότι ‘όσο καλύτερα παίξετε, τόσο καλύτεροι θα είναι οι παίκτες που θα πάρουν τη θέση σας;'”.

To Top