Κλοπ: «Επίθεση για τον τίτλο, πάμε ξανά για το Champions League»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έθεσε τους στόχους της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν, τόνισε πως η ομάδα του θα επιτεθεί για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier δίχως να υιοθετεί τον όρο «υπεράσπιση των κεκτημένων», ενώ έδειξε να θέλει και νέα ευρωπαϊκή διάκριση!

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έχοντας ανέβει στην κορυφή για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια, στη σεζόν που στιγματίστηκε και θα μείνει στην ιστορία ελέω της αναβολής αρκετών μηνών λόγω της πανδημίας, υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου τη Λιντς στο «Άνφιλντ».

Ο Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου – που συνεχίζεται με τους δημοσιογράφους από απόσταση μέσω του zoom – και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξεκινάμε με την ίδια βαθμολογία, από την ίδια θέση. Πάμε να δοκιμάσουμε ξανά. Θα κάνουμε τη δική μας επίθεση αφού υπάρχει ένας τίτλος στο τέλος του δρόμου. Δεν υπερασπιζόμαστε τον τίτλο, κάνουμε επίθεση για τον επόμενο. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Όσο για το Champions League, δεν αποκλειστήκαμε γιατί το είχαμε πάρει την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Αποκλειστήκαμε γιατί παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα. Τώρα θα πάμε ξανά να δοκιμάσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».

To Top