Κλοπ: “Ερωτεύτηκα ξανά τους παίκτες μου”

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους παίκτες του μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Λέστερ στα ημιτελικά του League Cup, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος με τον πνεύμα και τη νοοτροπία που έβγαλε η ομάδα του στο γήπεδο.

Η Λίβερπουλ απέκλεισε την Λέστερ στα πέναλτι (5-4) από το League Cup μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε ισόπαλο 3-3, όπου ισοφάρισε στο 90+5′ με τον Μιναμίνο.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσιμίκας, που πήρε φανέλα βασικού, βοήθησε τους Κόκκινους να εξασφαλίσουν τη θέση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε ένα 80λεπτο, που είχε 85 ενέργειες με την μπάλα και 90% πετυχημένες μεταβιβάσεις.

Από τη μεριά του, μετά το φινάλε του αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας του, η οποία βρέθηκε αν και βρέθηκε με δύο γκολ στην “πλάτη” κατάφερε τελικά την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αρχικά στο flash interview υποστήριξε πως “αγαπούσα ήδη τους παίκτες, αλλά τους ερωτεύτηκα ξανά”, χωρίς το πλατύ χαμόγελο να φεύγει από τα χείλη του.

To Top