Κλοπ: “Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια”

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/11) στο Έτιχαντ τη Μάντσεστερ Σίτι σ’ ένα ντέρμπι που οι δύο ομάδες παλεύουν για την κορυφή της Premier League.

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (24/11) ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα με τους Πολίτες, το κυνήγι του τίτλου κι υποστήριξε ότι τα πιο δύσκολα παιχνίδια που δίνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του είναι κόντρα σε εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

“Δεν ξέρω αν η αντιπαλότητα των Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην Premier League, αλλά είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις εδώ και χρόνια.

Το Σάββατο θα είναι δύσκολο, είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Το ρεκόρ μας στο Έτιχαντ δεν είναι υπέροχο θα μου πείτε. Είναι εξαιρετικά καλοί, τίποτα δεν μπορώ να πω ότι τους κάνει πιο αδύναμους, διαφορετικά θα το έκανα. Η περσινή χρονιά είναι απλώς μια ανάμνηση.

Δεν θυμάμαι την ενδεκάδα της Σίτι πέρυσι και δεν θέλω να κάνω σύγκριση. Την περασμένη σεζόν δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά έπρεπε να κάνουμε αλλαγές”.

To Top