Κλοπ: “Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να είναι το πεπρωμένο μας”

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ (7/5, 21:45) αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και στον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League και πλέον στρέφεται στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Τότεναμ (7/5, 21:45). Ο Γιούργκεν Κλόπ ερωτηθείς για τη Ρεάλ, απάντησε πως είναι το πεπρωμένο των Reds μετά την ήττα στο Κίεβο.

“Όταν χάσαμε στον τελικό, η ιδανική λύση ήταν να παίξουμε με τη Ρεάλ ξανά. Η Μαδρίτη φαίνεται να είναι το πεπρωμένο μας. Ήταν ατυχές και παράξενο για την Σίτι. Η Ρεάλ πέρασε από Παρί, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Εάν πετάξεις αυτούς τους τρεις, τότε αξίζει να είσαι εκεί.

Θα ήταν τέλεια (στον τελικό). Ότι δεν ήμασταν χαρούμενοι στο Κίεβο το 2018 ήταν ξεκάθαρο, όμως έχει περάσει αρκετός καιρός. Είμαι χαρούμενος που θα προσπαθήσουμε” ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσο για τον αποκλεισμό της Σίτι δήλωσε: “Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Νομίζω πως όλοι ήταν έτοιμοι να κλείσουν την τηλεόραση. Ήταν σκληρό, μπορώ να το φανταστώ. Είχα νύχτες σαν και αυτό, αλλά θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή”.

 

 

To Top