Κλοπ: “Θέλω να αγκαλιάσω τους παίκτες μου αλλά…”

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως το πρώτο πράγμα που θα ήθελε να κάνει όταν θα ξαναδεί τους παίκτες της Λίβερπουλ είναι να τους αγκαλιάσει.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει τον Γιούργκεν Κλοπ να αγκαλιάζει τους παίκτες του μετά από μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Αν σκεφτούμε τα ματς που έχει κοουτσάρει ως προπονητής της Μάιντς, της Ντόρτμουντ και της Λίβερπουλ, τοτε μιλάμε για εκατομμύρια φορές.

Δυστυχώς για τον Γερμανό, που είναι από τους πλέον εξωστρεφείς ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου, η νέα πραγματικότητα που μας την έχει επιβάλλει ο κορονοϊός, απαιτεί μεταξύ άλλων όχι φιλιά και αγκαλιές, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτήν.

Όσο δύσκολο και αν είναι, όπως παραδέχεται και ο ίδιος. “Μου λείπουν τρομερά οι παίκτες μου, είναι τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα που δεν τους βλεπω ώστε να θέλω να τους αγκαλιάσω όλους όταν τους συναντήσω για πρώτη φορά μετά από όλο αυτό.

Ξέρω όμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, επειδή θα πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να δίνουμε το παράδειγμα, και ξέρω πως συγκεκριμένες χειρονομίες, μεταξύ των οποίων και οι αγκαλιές, δεν θα επιτρέπονται.

Θα πρέπει να ζήσουμε χωρίς αυτές για αρκετό καιρό”, δήλωσε στο “BT Sport” ο Γερμανός τεχνικός, για να συμπληρώσει: “Οφείλουμε να είμαστε επαγγελματίες μέχρι τέλους και να το κάνουμε από την πρώτη ημέρα για να δούμε πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε”.

Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων της Premier League (11/5) όπου θα συζητήσουν για το “Restart Project”, με τις περισσότερες ομάδες να θέλουν την επιστροφή στα γήπεδα στα μέσα Ιουνίου ώστε να παιχτούν οι εναπομείναντες εννέα αγωνιστικές για το φινάλε της φετινής σεζόν.

To Top