Κλοπ: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ιμόμπιλε»

Νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Ντόρτμουντ είναι ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός, Τσίρο Ιμόμπιλε, και όπως είπε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιούργκεν Κλοπ, στην γερμανική ομάδα είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον παίκτη.

«Οι επιθετικοί που θέλω, κοστίζουν περισσότερο γιατί είναι οι καλύτεροι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ιμόμπιλε εδώ», είπε ο Κλοπ, σύμφωνα με την «Tuttosport».

Ο Ιμόμπιλε, που τα δικαιώματα του μοιράζονται Τορίνο και Γιουβέντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στην Serie A έχοντας πετύχει 22 τέρματα, χωρίς κανένα πέναλτι.

Ο ίδιος, πριν λίγο καιρό, είχε δώσει συνέχεια στα σενάρια περί Ντόρτμουντ, λέγοντας ότι θέλει να παίξει στο Champions League. Ακόμα ο 24χρονος δεν δίστασε να συνεχίσει να αστειεύεται με το θέμα, λέγοντας ότι αν ο συμπαίκτης στην Εθνική και παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, καταφέρει και μάθει γαλλικά, τότε και εκείνος μπορεί να μάθει γερμανικά.

«Είπα αυτό που ένιωθα. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ την Τορίνο και τους οπαδούς της. Αν θα μάθω εύκολα γερμανικά; Θα δούμε αν μάθει πρώτα γαλλικά ο Βεράτι, μπορεί!», δήλωσε ο Ιμόμπιλε.

To Top