Κλοπ: «Καλή μεταγραφή για την Σίτι ο Χάαλαντ, είναι θηρίο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ αποθέωσε σε δηλώσεις που έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Λίβερπουλ θα συνεχίσει να κυνηγά την Σίτι στη μάχη της κορυφής.

Η Λίβερπουλ αν και βρέθηκε μόλις στο 3΄ πίσω στο σκορ, στον εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα κατάφερε τελικά να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με 2-1, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τους «κόκκινους» κοντά στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που έκανε έπλεξε το εγκώμιο των παικτών, αλλά και του Σαντιό Μανέ, ο οποίος πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος. Ήταν μία τεράστια εμφάνιση στα μέσα Μαΐου. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν την ίδια σκέψη με εμένα. Συνεχίζουμε να καταδιώκουμε σαν τρελοί την Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρουμε πως χρειάζεται να κάνουμε μόνο νίκες. Ο Μανέ είναι μηχανή, του το είπα μετά τον αγώνα. Είναι τεράστιος παίκτης, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Γερμανός προπονητής.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/5), ο Κλοπ είπε με νόημα τα εξής: «Πόσο καλύτερους τους κάνει; Πολύ! Δυστυχώς είναι μία καλή μεταγραφή για την Σίτι. Είναι θηρίο».
 

To Top