Κλοπ: «Κρίσιμο παιχνίδι»

Δύσκολο θα είναι για την Ντόρτμουντ το αυριανό παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο «BayArena», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι η εύκολη νίκη (3-0) των νταμπλούχων Γερμανίας επί της αυριανής αντιπάλου στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα δεν πρέπει να είναι στο μυαλό των παικτών, αφού πρέπει να παλέψουν για να κατακτήσουν το «τρίποντο».

Πλέον η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις «ασπιρίνες» που είναι δεύτερες.

«Πρόκειται για έναν αγώνα κορυφής, όμως δε μπορώ να πω πως ήταν κάτι ανάλογο και όταν είχαμε συναντηθεί ξανά στην αρχή της σεζόν. Όμως τώρα είναι ένα κρίσιμο ματς. Όχι τόσο λόγω της βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων, όσο της ποιότητας που διαθέτουν», τόνισε ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε:  «Ειλικρινά ποτέ δεν υποτίμησα τη Λεβερκούζεν. Θα γίνει ένα δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες. Μπορείτε να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Λεβερκούζεν στην τελευταία της αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ».

To Top