Κλοπ: «Μισώ τα διεθνή διαλείμματα»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι μισεί τα διεθνή διαλείμματα, καθώς προετοιμάζει την ομάδα του για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση στην Premier League, με την Άρσεναλ.

«Μισώ τα διεθνή διαλείμματα και δεν βοήθησαν από την άποψη των τραυματισμών», είπε σήμερα ο Κλοπ στους δημοσιογράφους, υποδηλώνοντας ότι οι παίκτες του είχαν λίγο χρόνο για να ανακάμψουν από την ήττα με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ, που τερμάτισε το αήττητο σερί (25 αγώνες) της Λίβερπουλ.
«Έχουν προπονηθεί όλο αυτό το διάστημα γιατί οι προπονητές θέλουν να έχουν τους δικούς τους στόχους και μετά συχνά πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν σωματική δουλειά με τους παίκτες. Όχι. Δεν μου αρέσει.»

Ο Κλοπ είπε ότι δεν έχει αποφασίσει για το εάν οι Χέντερσον και Ρόμπερτσον θα μπορούσαν να παίξουν, αλλά τόνισε ότι ο επιθετικός Σάντιο Μανέ θα είναι διαθέσιμος.
«Η Άρσεναλ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε στο Άνφιλντ και πρέπει να το δείξουμε αυτό», είπε ο Κλοπ.
«Προφανώς η Άρσεναλ, δεν υπήρχε ποτέ πιθανότητα να μείνει εκεί που ήταν στην αρχή της σεζόν. Ο τρόπος που επέστρεψε δεν είναι φυσιολογικός γιατί είχε έναν απίστευτο σερί αποτελεσμάτων. Είναι καλοί, αλλά ξέρουν ότι ήταν τυχεροί σε ένα ή δύο παιχνίδια που θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά».

Ο Κλοπ ρωτήθηκε επίσης για το μέλλον του στη Λίβερπουλ, απαντώντας με έκπληξη “Ουάου!”
«Δεν χρειάζεται να σκέφτομαι το μέλλον μου, δόξα τω Θεώ. Είμαστε στη μέση της σεζόν. Κανένας άλλος προπονητής δεν ρωτιέται τόσο συχνά, με δύο ή τρία χρόνια μακριά από τη λήξη του συμβολαίου του», είπε.

To Top