Κλοπ: «Ο Έντουαρντς δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω, δεν είναι χαζός»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς σε ρόλο CEO της Λίβερπουλ και ξεκαθάρισε πως δεν μπήκε στον… κόπο να του αλλάξει γνώμη.

Ο Μάικλ Έντουαρντς επιστρέφει στη Λίβερπουλ μετά από μια διετία για να αναλάβει χρέη CEO του κλαμπ. Με πιο απλά λόγια αυτός θα αναλάβει να «χτίσει» τους Reds της μετά-Κλοπ εποιχής. Ο Γερμανός στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας αναφέρθηκε για την επιστροφή του πρώην τεχνικού διευθυντή του κλαμπ, επικροτώντας την κίνηση και ξεκαθάρισε πως ο Έντουαρντς δεν προσπάθησε να του αλλάξει άποψη αναφορικά με το μέλλον του.

«Είχαμε μία συζήτηση, ο Μάικλ και εγώ είχαμε πάντα μία καλή σχέση, ήμασταν πάντα καλά σε επαγγελματική βάση. Έγιναν πολλά καλά πράγματα όταν ήμασταν μαζί και ο Μάικλ αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο. Τώρα είναι πίσω, είμαι πραγματικά χαρούμενος.

Το έχω πει αρκετές φορές, θέλω να δω τον σύλλογο να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά από την αποχώρησή μου, θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου όσο βρίσκομαι εδώ.

Μετά, θα αναλάβουν άλλα άτομα και νομίζω ειλικρινά πως ο Μάικλ Έντουαρντς αποτελεί κορυφαία λύση. Είχαμε ωραία πράγματα, συζητήσαμε για πολλά πράγματα, για παίκτες, για την κατάσταση του συλλόγου που ήμουν εγώ και εκείνος έφυγε.

Τι συνέβη, τι θα έπρεπε ίσως να έχει αλλάξει. Μία πραγματικά καλή συζήτηση. Νομίζω πως η άφιξή του είναι σπουδαίο γεγονός για το σύλλογο. Δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω επειδή δεν είναι χαζός. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα να συζητήσουμε. Μπορείτε να με φανταστείτε να αλλάζω γνώμη τώρα; Φυσικά και όχι.

Δεν θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα στην Αγγλία ή οπουδήποτε αλλού την επόμενη χρονιά. Θα ήταν τελείως τρελό. Αυτό θα σήμαινε πως θα συνειδητοποιούσα μόλις τώρα σε τι σπουδαίο σύλλογο είμαι ενώ εγώ ξέρω πως είμαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο και παρόλα αυτά φεύγω.

Θέλω ο σύλλογος να τα πάει καλά και νομίζω πως έχουμε δημιουργήσει μία καλή βάση, με καλούς ανθρώπους στο τιμόνι και ο Μάικλ είναι κορυφαία επιλογή», ανέφερε ο Γιούρκεν Κλοπ.

To Top