Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου»

Αποθεωτικά σχόλια για άλλη μια φορά είχε να κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Πεπ Γκουρντιόλα τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους την Κυριακή (10/03) στο Άνφιλντ, Οι μεν Κόκκινοι, θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν μόνοι τους την κορυφή της βαθμολογλιας της Premier League, οι δε «σίτιζενς» για να καταφέρουν να προσπεράσουν την ομάδα του Μερσεϊσάιντ και να βρεθούν εκείνοι στην 1η θέση (βρίσκονται στο -1 αυτή τη στιγμή).

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς, φυσικά και αναφέρθηκε στον συνάδελφό του, Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για άλλη μια φορά.

«Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Στη δική μου εποχή δεν υπάρχει καλύτερος. Ο τρόπος με τον οποίο επηρέασε το ποδόσφαιρο. Κατέκτησε τόσα πολλά τρόπαια αλλά συνεχίζει σαν να μην έχει κατακτήσει τίποτα. Βλέπω την τελειότητα στον Πεπ!», είπε ο Γερμανός κόουτς.

Ο Κλοπ μάλιστα, κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις που έκανε ο Άρνολντ ο οποίος ανέφερε ότι οι τίτλοι της Λίβερπουλ σημαίνουν πιο πολλά σε σχέση με αυτούς της Σίτι αφήνοντας και μία σπόντα για την οικονομική κατάσταση κάθε ομάδας. Αυτή η δήλωση ήταν που έφερε και την απάντηση από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Συγκεκριμένα, ο Κλοπ είπε: «Δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά σε αυτόν τον σύλλογο πρέπει να λέμε ότι ξέρετε πόσο σεβόμαστε τον αντίπαλο, στην προκειμένη περίπτωση τη Σίτι. Πόσο συχνά πρέπει να λέμε, και εννοούμε, ότι ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Έχουν απίστευτους παίκτες: ίσως το καλύτερο νούμερο 9 στον κόσμο (Χάαλαντ), ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα μείνει στην ιστορία. Ο Φιλ Φόντεν, ο καλύτερος Άγγλος παίκτης αυτή τη στιγμή ίσως. Όλοι το σεβόμαστε και ο Τρεντ το σέβεται».

To Top