Κλοπ: «Ο Νούνιεζ θα έβαζε μερικά γκολ παραπάνω απ’ τον Χάαλαντ αν έπαιζε στην Σίτι φέτος»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύει ότι ο επιθετικός της ομάδας Ντάργουιν Νούνιεζ, θα έβαζε περισσότερα γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι αν αγωνιζόταν στην ομάδα αυτή τη σεζόν.

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από την Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δυσκολεύεται να βρει σταθερότητα στην Premier League. Ο 23χρονος επιθετικός έχει πετύχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα διανύοντας βίους αντίθετους με το βασικό κανόνι της Μάντεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ μετρά αισίως 15 γκολ από τότε που έφτασε στους «πολίτες» από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Απέχει δηλαδή μόλις 8 τέρματα από το Χρυσό Παπούτσι της περασμένης σεζόν!

Ο προπονητής των reds, Γιούργκεν Κλοπ, iσχυρίστηκε ότι ο Νούνιεζ δεν θα έπρεπε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Χάαλαντ. Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Σίτι, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στο talkSPORT: «Επιτρέψτε μου να το πω έτσι, νομίζω ότι ο Ντάργουϊν Νούνιεζ θα έβαζε μερικά γκολ ακόμααν έπαιζε στη Μαν. Σίτι αυτή τη σεζόν»

Ο Νορβηγός έχει σκοράρει ενάντια σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει σε επαγγελματικό παιχνίδι αυτή τη σεζόν, εκτός από τη Μπόρνμουθ, ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ που θα ελπίζει να διατηρήσει στο «Anfield». Ο Kloppo ελπίζει ότι η παρουσία του δεν θα βαρύνει τον Νούνιεζ στην άλλη άκρη του γηπέδου. Και συνέχισε: «Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να μην είναι σε μια διαδικασία όπου συγκρίνει τον εαυτό του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Μην συγκρίνετε, ελπίζω να μην το κάνει αυτό και να μην το σκέφτεται».

To Top