Κλοπ: «Ο Τζέραρντ επιτρέπεται να πανηγυρίσει, αλλά ελπίζω να μην έχει την ευκαιρία»

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα αντιμετωπίσει με την Άστον Βίλα, την αγαπημένη του Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο Άνφιλντ.

Ο άλλοτε αρχηγός των «ρεντς» βρίσκεται στον πάγκο της Άστον Βίλα και το Σάββατο (11/12, 17:00) θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γερμανού τεχνικού ο εμβληματικός πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά ελπίζει να μην συμβεί αυτό.

«Είναι μια υπέροχη ιστορία. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που κάνει τη δουλειά για λίγο διάστημα. Ξέρει πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια. Αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα πώς θα νιώθει όταν θα βγει. Είχα παρόμοιο συναίσθημα την πρώτη φορά που επέστρεψα στη Μάιντς. Ο Στίβι επιτρέπεται να πανηγυρίσει αν νικήσει, αλλά ελπίζω να μην έχει ευκαιρία.

Ο Στίβεν είναι φίλος με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την Λίβερπουλ. Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητική λέξη για αυτόν από τότε που είμαι εδώ. Θα έρθει εδώ και θέλει να κερδίσει το ματς», δήλωσε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι.

To Top