Κλοπ: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, τη Σίτι»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη εν όψει του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή (3/10).

Οι Κόκκινοι είναι οι μόνοι αήττητοι στην εφετινή Premier League και βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 14 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Πολίτες,

«Πρέπει να παίξουμε ένα σωστό παιχνίδι για να έχουμε μια ευκαιρία, αλλά είναι το Άνφιλντ. Ανυπομονούμε πραγματικά για το παιχνίδι.

Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή, αλλά πρέπει να είσαι όπως χρειάζεται για να έχεις μια ευκαιρία απέναντί τους. Για μένα, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξε και νίκησε την Τσέλσι, η οποία είναι καλή, αλλά η Σίτι ήταν σαφώς καλύτερη εκείνη την ημέρα.

Πρέπει να αμυνθούμε στο απόλυτο υψηλότερο επίπεδο για να παραμείνουμε στο παιχνίδι και να βεβαιωθούμε ότι τα γκολ που πετυχαίνουμε κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να είσαι γενναίος, να παίζεις μπροστά, να είσαι πραγματικά η καλύτερη εκδοχή σου. Μόνο τότε έχεις μια ευκαιρία», σημείωσε χαρακτηριστικά!

To Top