ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλοπ: «Πoλύ σημαντική η παρουσία του κόσμου κόντρα στη Ντόρτμουντ»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στάθηκε στις δηλώσεις του στην σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή:

Για το πλάνο που έχει καταστρώσει: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την διάταξη. Έχουμε διαφορετικές πιθανότητες. Δεν έχει παρθεί ακόμη η τελική απόφαση. Πρέπει να την πάρουμε. Δεν έχει σχέση πόσοι επιθετικοί θα βρίσκονται στο χορτάρι. Περιμένετε μέχρι αύριο. Δεν είναι πιο δύσκολο από άλλες φορές να διαλέξω ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος έτσι κι αλλιώς, γιατί όλοι είναι σε καλή κατάσταση. Το μόνο δύσκολο είναι να το δεχθούν οι παίκτες. Είμαστε αισιόδοξοι και αν δεν παίξουν μερικοί δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε πάνω από 16 ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση».

Για το αν θεωρεί πως η Λίβερπουλ έχει πλεονέκτημα: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κάνει την διαφορά μόνο εάν πάρεις και αυτό του δεύτερου. Η Ντόρτμουντ μπορεί να σκοράρει οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μόνο απαραβίαστη την εστία μας. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ο κόσμος είναι μεγαλύτερο πλεονέκτημα από το εκτός έδρας γκολ, γιατί αυτό είναι πλεονέκτημα μόνο στο 0-0. Εάν κερδίσουμε, δεν το χρειαζόμαστε. Είναι μια καινούργια αρχή, αλλά ξέρουμε την ποιότητά τους. Τώρα μας ξέρουν κι εμάς λίγο καλύτερα. Θα δούμε ποιος θα το διαχειριστεί καλύτερα».

To Top