Κλοπ: «O Τσιμίκας σίγουρα έσπασε την κλείδα του, θα έδινα τη δική μου για να είναι καλά»

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο για τον Κώστα Τσιμίκα. Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό ο διεθνής αριστερός μπακ σύγουρα έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα του και όπως τόνισε θα έδινε τη δικιά του για να είναι καλά.

Πλέον απομένει και η ενημέρωση του κλαμπ ώστε να επισημοποιηθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Έλληνα αμυντικού. Ο Τσιμίκας αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες και δύσκολα θα προλαβεί το ματς με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου για τα play-offs του Nations League όσο και τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024 στις 26 Μαρτίου (Γεωργία ή Λουξεμβούργο), αν φυσικά η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ περάσει σε αυτή τη φάση.

«Φυσικά και με επηρέασε ο τραυματισμός του. Δεν πονούσα αλλά σκέφτηκα ότι ο Κώστας θα ήταν καλά. Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να είναι ξανά σε φόρμα. Δεν είναι ωραίο όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπροστά σου και συμμετέχεις σε αυτό, δεν ήμουν σίγουρος τι έγινε ή αν έπεσα πάνω του. Δεν είναι ωραίο να το βλέπω.

Ήμουν πάρα πολύ κοντά και είδα ακριβώς τι συνέβη. Ο Κώστας σίγουρα έχει σπάσει την κλείδα του», ανέφερε στο Sky Sports ο Γιούργκεν Κλοπ.

To Top