Αποκάλυψη Κατσιαούνη: “Κλωτσιές και μπουνιές μεταξύ Δώνη – Κάκου”! Γιατί αποσιωπήθηκε το γεγονός;

Μπουνιές και κλωτσιές υπήρξαν μεταξύ Γιώργου Δώνη και Τάσου Κάκου, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη προς τον Αλέκο Κατσιαούνη, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για το ότι… υποβαθμίστηκε (έως εξανεμίστηκε) το γεγονός από την επικαιρότητα!

Μιλώντας στην εκπομπή “Derby” της Μακεδονίας TV ο Αλέκος Κατσιαούνης αναφέρθηκε στο συμβάν που έλαβε χώρα στη φυσούνα της Τούμπας αμέσως μετά το παιχνίδι μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Τάσου Κάκου! “Υπήρξε ένα επεισόδιο αρκετά σοβαρό μεταξύ των δύο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων του Άρη όπως μου τις μετέφεραν. Μου είπαν ότι οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια ότι υπήρξαν μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξίματα! Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκε η πρέπουσα έκταση… Πρέπει να τα πάρουν σοβαρά οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα από έναν προπονητή και έναν διαιτητή, είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο. Ξέφυγε η κατάσταση… Ανεπίτρεπτη κατάσταση…”, είπε ο Αλέκος Κατσιαούνης προσθέτοντας πως “ίσως επειδή είναι τόσο τραγικό από μόνο του το γεγονός και κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν αυτό που έγινε, γι’ αυτό δεν δόθηκε έκταση”.

Ο Κατσιούνης μίλησε και για το tweet του Κλάους Αθανασιάδη: “Καταρχήν ενόχλησαν οι δηλώσεις του Αθανασιάδη, ήταν παντελώς άστοχες και δεν ξέρω που αποσκοπούσαν. Βγάλαμε την ανακοίνωση που έπρεπε και το αφήσαμε εκεί το θέμα”.

Για τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο είπε ότι “η φιλοξενία από τον επίσημο ΠΑΟΚ ήταν άψογη, αλλά δεν συνέβη το ίδιο στον αγωνιστικό χώρο. Έγιναν επεισόδια και η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δη σεκιούριτι ήταν τραγική. Προπηλάκισαν παίκτες του Άρη και δεν έχουν λόγο να πουν ψέματα τα παιδιά. Έγιναν γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο!”

 

 

To Top