ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κλώτσησε” την νίκη ο Άρης! Δεν “σκότωσε” τον ΠΑΟΚ όταν έπαιζε με δέκα παίκτες κι έμεινε στο 1-1 στην Τούμπα!

Ο Άρης σεβάστηκε περισσότερο απ΄ότι έπρεπε τον αντίπαλό του, έχασε σημαντική ευκαιρία να τον “σκοτώσει” όταν έπαιζε με 1ο παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 1-1 παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε! Το γκολ του Άρη, ο Ματέο Γκαρσία στο 45+3΄.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΡΕΡΑ

O Πάκο Ερέρα επέλεξε ένα σύστημα 4-3-3, με τους Κουέστα στο τέρμα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μάβραϊ και Βέλεθ. Δεξί μπακ τον Σόουζα και αριστερά τον Μενέντεθ. Στη μεσαία γραμμή Ματίγια, Κολάσο και Σιώπης. Κορυφή ο Γιουνές και στις πτέρυγες οι Γκάμα-Ματέο.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, στο 8΄με το σουτ του Ζαμπά, από πλάγια θέση, σε κόντρα επίθεση να μπλοκάρεται εύκολα από τον Κουέστα. Στο 17΄η κεφαλιά του Σάκχοφ πέρασε λίγο άουτ, όμως ήταν οφ σάιντ  ο Πέλκας που έκανε τη σέντρα. Στο 24΄ο Γιουνές κάνει τραγικό λάθος βρίσκει τη μπάλα με το χέρι σε σέντρα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Σιδηρόπουλος δίνει σε χρόνο dt το πέναλτι. Ο Πέλκας κερδίζει τον Κουέστα για το 1-0. Στο 26΄ο Γιουνές είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ μετά το στρώσιμο με το κεφάλι του Ματέο, καταλήγει σε κόρνερ μετά την κόντρα του Κίτσιου. Στο 31΄έμμεσο δίνει ο διαιτητής, καθώς ο Ρέι έπιασε την μπάλα με τα χέρια ενώ του την γύρισε ο Σάκχοφ, στη μικρή περιοχή. Γκάμα και Κολάσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη στο 37΄! Ο Ματέο έφυγε στην κόντρα κάτω από τη σέντρα, σούταρε με το αριστερό λίγο άουτ, ενώ περίμενε το γύρισμα ο Γιουνές!

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΜΑΤΕΟ!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματέο Γκαρσία ισοφάρισε για τον Άρη! Ο Γιουνές εκμεταλλεύτηκε μία κόντρα, «τσίμπησε» στον Ματέο Γκαρσία που ερχόταν από πίσω και μόλις πάτησε μεγάλη περιοχή με φοβερό τελείωμα «εκτέλεσε» τον Ρέι για το 1-1!

ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΡΗ!

Ένα κάκιστο γύρισμα του Κολάσο στο 53΄έδωσε την ευκαιρία στον Πέλκα να φύγει μόνος με τον Κουέστα, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 55΄τεράστια ευκαιρία για τον Άρη! Ο Σόουζα στην κίνηση το πλασέ μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από γύρισμα του Κολάσο, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Στο 59΄ο Κίτσιου κάνει σκληρό μαρκάρισμα στον Ματέο και δικαιολογημένα αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Στο 63΄ευκαιρία για τον Άρη, από πλάγια θέση σουτ του Ματίγια, άουτ! Στο 71΄μία ακόμα τεράστια ευκαιρία για τον Άρη! Ο Ματέο Γκαρσία σούταρε από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ! Μία ανάσα από το 1-2 ο Άρης!

Στο 84΄ο Μπρούνο Γκάμα μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έπεσε απο μαρκάρισμα του Μάτος, τίποτα από τον Σιδηρόπουλο. Μια φάση όπου θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις ευκαιρίες του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο για ένα ακόμα γκολ, για να “αποδράσει” με το “τρίποντο”.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου):Ρέι, Κίτσιου, Τόσκα, Χατσερίντι (46΄Μάτος), Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Πέλκας, Ελ Καντουρί (46΄Μπίσεσβαρ), Καρέλης (77΄Πρίγιοβιτς)

ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Σόουζα, Βέλεθ, Μενέντεθ (66΄Μπάσα), Σιώπης, Γκάμα, Μαβράι, Ματίγια (81΄Ντιγκινί), Κολάσο, Γκαρσία, Γιουνές (46΄Ναζλίδης)

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Κωσταράς – Απτόσογλου

To Top