ΚΜΑ: “Ανακαλούμε το ‘ηθικά κατακριτέο’, το θέμα θεωρείται λήξαν, προχωρούμε ενωμένοι”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με τους Γεωργιάδη και Τατάκη.

Αναλυτικά:

“Κατά τη χθεσινή (28/5) συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΜΑ συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούσαν τα μέλη του ΔΣ κκ. Κ. Γεωργιάδη και Δ. Τατάκη. Μετά από συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε τα όσα του καταλογίστηκαν σχετικά με την ενέργεια του να εγγράψει 14 μέλη την τελευταία μέρα των εγγραφών και διαμαρτυρήθηκε για τον χαρακτηρισμό «ηθικά κατακριτέο» που του αποδόθηκε με προηγούμενη ανακοίνωση της ΚΜΑ. Τα υπόλοιπα μέλη συμφώνησαν με την απόσυρση του χαρακτηρισμού αφού δεν θεωρούν ότι ο κ. Γεωργιάδης στερείται ηθικής, αλλά διαφωνούν ως προς την ενέργειά του.

Σε ότι αφορά τον κ. Τατάκη, ο ταμίας της Κ.Μ.Α. ζήτησε συγνώμη από όλα τα μέλη, τόσο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του όσο και για τις ενέργειες που εξέθεσαν το Σωματείο.

Κατόπιν των ανωτέρω, τα λοιπά μέλη της ΚΜΑ αποφάσισαν όπως ανακαλέσουν τον χαρακτηρισμό «ηθικά κατακριτέο» σε ότι αφορά τον κ. Γεωργιάδη και το θέμα θεωρείται λήξαν και για τους δύο.

Ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται όλους και το ΔΣ της ΚΜΑ συνεχίζει ενωμένο για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων του συλλόγου.

To Top