ΚΜΑ: “Τέσσερα μέλη μας δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές”

Με ανακοίνωσή της ΚΜΑ, τέσσερα μέλη του δ.σ. του φορέα δήλωσαν και επίσημα ότι δεν θα κατέβουν ως υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές. Τα τέσσερα μέλη είναι οι Γιαννόπουλος, Χαμουζάς, Μποτζώρης, Παπουτσόπουλος.

Τα άλλα τρία μέλη είναι οι Γιάννης Γρανούζης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η πλειοψηφία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ήτοι οι κκ Γιαννόπουλος Θωμάς, Χαμουζάς Κυριάκος, Μποτζώρης Γιώργος και Παπουτσόπουλος Νίκος δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να είναι υποψήφιοι για τα όργανα του Σωματείου στις επερχόμενες εκλογές.

Προκειμένου το Σωματείο να μην παραμείνει ακέφαλο διοικητικά από αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουνίου, εξαιτίας της μη λειτουργίας των δικαστηρίων λόγω των επερχόμενων εκλογών τα παραπάνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραμείνουν μέχρι την έναρξη της ερχόμενης Γενικής Συνέλευσης στις 21 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας της τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα οριστεί από την τελευταία προσωρινή διοικούσα επιτροπή για τη διεξαγωγή των ερχόμενων αρχαιρεσιών του Σωματείου και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ”.

To Top