ΚΜΑ: «Χορτάσαμε από λόγια κύριε Γράντα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Αρη, απαντώντας στις ραδιοφωνικές  δηλώσεις του Λάμπρου Γράντα.

Αναλυτικά:

“Σε μια εποχή και μετά από μία επιτυχημένη εκδήλωση που παρουσίασαν από κοινού ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η ΚΜΑ – με σκοπό και στόχο τη συσπείρωση παλιών και νέων παραγόντων αλλά και του λαού του ΑΡΗ – γνωστός άντι-Αρειανός δημοσιογράφος «παρουσιαστής- ελεγκτής» και με τη βοήθεια κάποιων συναδέλφων του που εφαρμόζουν όμοιες πρακτικές και έχουν να πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο Χαριλάου τα τελευταία 20 χρόνια, ξέθαψαν τον παλιό εκατομμυριούχο παράγοντα να μας κάνει το γνωστό του κήρυγμα.

Ο άνθρωπος που νομίζει ότι έχει το «φωτοστέφανο» στο κεφάλι του, είναι ο γνωστός «ξερόλας» που στο παρελθόν έκανε πίσω πολλές φορές στις υποσχέσεις του. Τελικά χορτάσαμε από λόγια κύριε Γράντα. Το ΔΣ της ΚΜΑ σας ζητά μια τελευταία χάρη, να μην ξανασχοληθείτε με τα κοινά του ΑΡΗ μας. Εμείς δεν θα σας εμποδίσουμε να έρθετε στο γήπεδο απλά σας ενημερώνουμε ότι στα πέταλα το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, στη Θύρα 7 είναι 10 ευρώ και η εγγραφή στον ΑΣ ΑΡΗ είναι 20 ευρώ. Όσο για εσένα «Δημοσιογράφε – παρουσιαστή- ελεγκτή» καλό θα είναι να ασχοληθείς με την αγαπημένη σου ομάδα, να γίνεις ερευνητής στην εφορία και στο ΙΚΑ για να βγάλεις λαυράκι σχετικά με το πόσα εκατομμύρια χρωστάει η ομάδα σου και να αφήσεις τον πλέον ιστορικό Σύλλογο της Μακεδονίας στην ησυχία του. Ο Άρης ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσένα έχει αλλάξει σελίδα και πορεία γεγονός που γνωρίζεις καλά και ενοχλεί τόσο εσένα όσο και τον διπλανό σου.

ΥΓ: Όσο για τη νέα γενιά των οργανωμένων οπαδών του Super 3 ήταν αυτοί που το καλοκαίρι έβαλαν τα στήθη τους μπροστά ενώ κανένας «επώνυμος» Αρειανός τύπου Γράντα δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη του συλλόγου. Ονειρευόσασταν να παίξει η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς ήταν αυτοί που ξύπνησαν τον λαό του Άρη ώστε να σωθεί η ομάδα. Η λογική και ο τρόπος σκέψης που θέλατε εσείς, ευτυχώς για εμάς δεν πέρασε. Αντί να κατηγορήσετε τους παράγοντες που έτρεχαν τον σύλλογό μας στα δικαστήρια βγήκατε για ακόμη μια φορά μέσα από το ραδιόφωνο για να βγάλετε τον άσχημο εγωισμό σας και την κακία σας για τον Άρη και τους οπαδούς του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινωνίας Μελών Αρη”

To Top