Κοέλιο: “Θέλω να μείνω και του χρόνου, μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη με Αστέρα”

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και τη νέα χρονιά, εξέφρασε ο Νούνο Κοέλιο. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή πρώτη σκέψη του Πορτογάλου, είναι το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης κι εκεί ρίχνει το βάρος της ενέργειας και του μυαλού του.    

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στο συνδρομητικό κανάλι:

-Νούνο, πως ετοιμάζεστε για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης;

« Η προετοιμασία κυλάει πάρα πολύ καλά. Προετοιμάζομαστε για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το οποίο έρχεται μετά από μια σημαντική νίκη η οποία έδωσε ψυχολογική ώθηση σε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια. Είμαστε πεπεισμένοι πως με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα βγούμε να διεκδικήσουμε το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για εμάς που δεν είναι άλλο από τη νίκη!».

-Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Άρης, με Κοέλιο στη σύνθεσή του..

«Όντως, επιστρέφουμε αρκετά παιδιά τα οποία έχουμε αρκετά παιχνίδια στα πόδια μας, οι λεγόμενοι βασικοί. Παρ΄ όλα αυτά αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων, πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν. Στον Ατρόμητο πήγαμε με πάρα πολλές ελλείψεις, όμως οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν αυτούς που λείπανε, πήγανε πάρα πολύ καλά. Κέρδισαν το παιχνίδι και αυτό αποδεικνύει ότι όλοι είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε το στόχο τον οποίο έχουμε. Αποδείξαμε πως είμαστε ένα ρόστερ το οποίο δεν αριθμεί μόνο 11-12 ποδοσφαιριστές, αλλά ότι όλοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι».

-Είναι το φαβορί ο Άρης, δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώνονται; Επιστροφή παικτών, απουσίες από πλευράς Αστέρα, καλή ψυχολογία Άρη, γεμάτο γήπεδο κ.ο.κ;

« Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε διαφορετικούς παράγοντες, ούτε με ποιες ελλείψεις έρχεται ο Αστέρας. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Μετά την τελευταία νίκη, πλέον, είμαστε πεπεισμένοι πως με δύο νίκες, μπορούμε να σώσουμε τη χρονιά. Επομένως, εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε, στο πως, δηλαδή, θα είμαστε εμείς, στο πως θα δουλέψουμε πιο σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

-Επειδή το πρωτάθλημα οσονούπω ολοκληρώνεται. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα χρονιά;

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μου. Υπάρχουν μόνο οι δύο νίκες και η σωτηρία της ομάδας. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Παρ΄ όλα αυτά, αφού με ρωτάτε, λέω ότι θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τους παράγοντες, με τον Άρη, εάν με θέλει».

To Top