ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοέν: «Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος! To καλωσόρισμα των φιλάθλων του Άρη ήταν… τρελό!»

Ο Τζέικ Κοέν έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη με την ΚΑΕ να γνωστοποιεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την άφιξη του Αμερικανοισραηλινου, ο οποίος προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις: 

Ο Jake Cohen έγινε ο τέταρτος ξένος παίκτης του ΑΡΗ που «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη. Ο 25χρονος φόργουορντ – σέντερ αφίχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μαζί με τη σύζυγό του, Sarah, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/08) και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να ξεκινήσει δουλειά με τον ΑΡΗ, αλλά και τη χαρά του για την υποδοχή του κόσμου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΑΡΗ, αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που μου βγαίνει. Το καλωσόρισμα που δέχτηκα μέσω twitter από τους φιλάθλους ήταν… τρελό. Έδειξαν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μου στην ομάδα και αυτό το συναίσθημα ένιωσα κι εγώ από την αρχή. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τη δουλειά», τόνισε.

Όσο για τους στόχους του με τον ΑΡΗ; «Έχω πολύ υψηλούς στόχους. Θέλω να πετύχω πολλά με τον ΑΡΗ και πιστεύω ότι έχουμε το ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά είναι τα απαραίτητα συστατικά. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν και πως θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Από τη Maccabi Tel Aviv στον ΑΡΗ, από κίτρινο σε κίτρινο… «Ναι, είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα φοράω μόνο κίτρινα στις ομάδες μου», είπε γελώντας ο Cohen, τον οποίο υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Βασίλης Βουρτζούμης.

 

To Top